Κέντρο PR

Τύπος

Νέα της εταιρείας στα ΜΜΕ

• Admin

10η επέτειος της ναυπηγικής Daehan Μοιράζοντας τη ζεστασιά στους κατοίκους που είναι κοινωνικά μειονεκτούσες τάξη

Γίνεται μια συγκινητική και όμορφη ιστορία καθώς η Daehan Shipbuilding συνέχισε να κάνει δωρεές για τους γείτονές της στις διακοπές του νέου έτους μετά την εκδήλωση κοινής χρήσης kimchi τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Για τον εορτασμό της σεληνιακής Πρωτοχρονιάς, η Daehan Shipbuilding παρουσίασε πρόσφατα 100 σετ δώρων Πρωτοχρονιάς στους κατοίκους, συμπεριλαμβανομένων των χωριών Gurim και Eoksu. Τα τελευταία 10 χρόνια από το 2012, η Daehan Shipbuilding υποστηρίζει τους γείτονές της που έχουν ανάγκη σε διακοπές όπως η Πρωτοχρονιά και το Chuseok. Κάθε χρόνο, στελέχη και εργαζόμενοι έχουν διοργανώσει μια εκδήλωση «Μοιρασμός Αγάπης Γείτονα» για τους γείτονές τους. Αλλά φέτος, απλώς το παραδίδουν στο μέγαρο της γειτονιάς λόγω του "Corona 19". Ο Jeon Dae-sung, Διευθύνων Σύμβουλος της Korean Shipbuilding, δήλωσε: «Ελπίζουμε ότι οι κάτοικοι θα βοηθήσουν κάπως στη σκληρή ατμόσφαιρα του Corona 19 και ότι θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τις κοινωνικές μας ευθύνες ως βιώσιμη εταιρεία».

Attach files